Warme en Koude Buffetten


Van der Storm catering is van alle markten thuis in zijn verrassende en creatieve vormgeving van zijn buffetten. Of het nu gaat om een particulier feestje of zakelijke bijeenkomst. De buffetten worden naar wens en inzicht gepresenteerd met nauwkeurige zorg bereid.

Wij denken graag met u mee als opdrachtgever! Alles is bespreekbaar; meer vlees? Meer vis? Geen probleem! Ook beschikken wij over vegetarische opties!

Barbeque


Of het nu zomer of winter is een barbecue feestje is altijd heerlijk! Laat ons uw barbecue verzorgen voor familie, gasten en vrienden zodat u zonder zorgen zich kunt mengen in het feestje!

Wij verzorgen onze barbecues altijd met ruime keuze aan vleesproducten, vis maar ook vegetarische opties. Ook verzorgen wij de barbecue met ruim aan brood, smeersels, sauzen en (fruit)salades. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verzorgde Lunch


Laat u verassen met onze uitgebreide lunch voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Ideaal voor tijdens een belangrijke vergadering of bijvoorbeeld op een feest bij u thuis. Wij maken met u als opdrachtgever een gepaste verzorgde lunch bij uw evenement.

Wij kunnen een wisselend assortiment aan zachte of harde broodjes bereiden belegd met diverse vleeswaren, diverse kaassoorten, ambachtelijke salades, vis of gecombineerd belegde broodjes. U kunt ook denken aan warm bereide gerechten als soepen, frituren en of balgehakt uit hot pot. Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken!

Tapas


Een unieke samenstelling van kleine hapjes voor uw feestje. Wij bereiden diverse schalen voor u met hapjes die makkelijk rond te delen zijn of geserveerd op een tafel. Borden en bestek zijn niet nodig voor deze heerlijke fingerfood style gerechtjes. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Feesten en Partijen


Tijd voor een feestje! En daar wilt u het liefst aan deelnemen en dat begrijpen wij goed. Van der Storm catering bied diverse mogelijkheden om van uw feest een evenement te maken. Zo beschikken wij over een gezellig café voor het vieren van uw feest. Liever thuis of op locatie? Dat is ook zeker mogelijk!

Ook beschikken wij over de mogelijkheid om activiteiten te organiseren in onze nabijgelegen sporthal. Denk aan een zeskamp, toernooi vormen, oudhollandse spelen of (live) muziek in samenwerking met onze partners. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

bereikbaar op:

023 - 5655 755 of 06 - 5149 5566

Of per mail op:

info@vanderstormcatering.nl

Ons adres:

Fie Carelsenplein 1
2036 AM Haarlem

KvK-Nummer 43880
Leveringsvoorwaarden
Of vind ons op socialmedia: